» root » Jan Hebnes - Journal

Beretning fra Riviera tour 2009

02 september 2009 # 14:02

Så fik vi endeligt færdig redigeret vores beretning fra sommerferien, 20 dage i sol og varme. Det blev en fantastisk tur!

Beretning fra Riviera tour 2009

Etiketter: ,


Publiceret kl. 14:02, der er 0 kommentarer

Svæveflyveferie i Sisteron, marts 2007

17 november 2007 # 01:49

Nu hvor vintersæsonen har taget godt fat skal der nogen gode historier til for at holde os varme. I starten af sidste år havde Ulrik og jeg valgt at tyvstarte flyvesæsonen med et brag ved at tag ned til provence.

"Ecole de Montagne" - Sisteron 2007 »

Etiketter: , ,


Publiceret kl. 01:49, der er 0 kommentarer

Sisteron - Aiguines - Planpinet 311 km (Provence)

17 januar 2007 # 23:09

Så blev det til en 300km, det tog mig lidt over 3 timer at gennemføre da den sidste halvdel slet ikke havde termik men kun meget svag skrænt vind. Det betød dog at jeg fik nærstuderet landskabet og ude landings mulighederne fra min PDA. Selv med meget svag skrænt vind er det faktisk muligt at flyve rigtig langt omkring.

http://condor.ephemeride.com/showtask/0/?id=123

Det var ikke den hurtigste tid, der er kun en anden som har uploaded sine resultater, og han var hele 30 min foran mig. Jeg hentede hans flyvning for at have hans "ghost" at flyve med, han startede 10 min før mig da jeg kravlede 300m højere end ham i starten. Jeg hallede roligt ind på ham indtil cirka 140km ude på banen hvor han kom i en højde hvor han kunne komme over en kant og jeg kom de 200m lavere... derefter havde han en gode sky der tog ham til 3000m og over bjergkæden og jeg nåede først hen til den da den døde ud og var nødsaget til at snige mig omkring bjergkæden langs skrænten med 0.1 m stig og næsten i modvind. Hele tiden holdt jeg øje med PDA'en og de vendepunkter som jeg har hentet fra Worldwide Soaring Turnpoint Exchange, så jeg var sikker på at jeg havde mulighed for ude lande.

http://condor.ephemeride.com/besttimes/0/?id=123

Alt i alt en meget lærerig tur.

Etiketter: ,


Publiceret kl. 23:09, der er 0 kommentarer

Provence - Parcours du combattant

16 januar 2007 # 20:22

Så fik jeg fløjet en 203km opgave i Condor på en online server, den tager en godt og grundigt igennem Provence området og giver en god følelse i mavsen, jeg kom som den eneste i mål med 120 km/t.

Parcours du combattant
http://condor.ephemeride.com/showtask/0/?id=103

Oven i en god tur viste det sig at jeg lavede en ok gennemsnitstid! På nuværende er jeg den hurtigste registrerede flyvning på banen (muhaha).

Best performances
http://condor.ephemeride.com/besttimes/0/?id=103

Condor Alpe træningen fortsætter...

Etiketter: ,


Publiceret kl. 20:22, der er 0 kommentarer

Sisteron 2007 - Træning

Den 24. Marts tager jeg afsted til Alperne i Frankrig nærmere bestemt Sisteron. For at gøre mig fortrolig med området har jeg planer om at benytte Condor intensivt, der er lavet en bane som har området i en meget detaljeret model og det gør det yderst relevant at få nogle flyvetimer foran computeren inden man tager derned. Derved håber jeg at spare noget timers flyvning i dalen og hurtigere bevæge mig ind i Alperne, som jo er grunden til at jeg tager derned.

Jeg har fået hooket min PDA op til maskinen og har fået Provence med alle dets vendepunkter lagt ned på min Seeyou Mobil. Min første tur fandt jeg på http://condor.ephemeride.com/showtask/0/?id=96 (Condor Tasks Database) og startede fra St Crépin, jeg udvidede den så den sluttede i Sisteron, så jeg kunne lære området at kende fra Nord, så nu har jeg været forbi Gap og forbi den meget store sø deroppe, og jeg glæder virkelig meget til at få set området i virkeligheden, det må være et fantastiskt syn fra luften.

Min track lægger jeg ude på nettet i tilfælde af at jeg bliver vild og laver et Condor trænings "program" til Provence området. http://condor.ephemeride.com/besttimes/0/?id=96#

Etiketter: , ,


Publiceret kl. 00:18, der er 0 kommentarer




» Tidligere indlæg

RSS
» Arkiv
Powered by Blogger (Min Profil)