» root » Jan Hebnes - Journal

Er olie plante rester ?! Er CO2 farligt ?!

29 september 2007 # 02:34

Min far er faldet over en enormt interessant artikel som alle er nødt til at forholde sig til :
http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/II27Ag01.html

Den er på Asia Times og fortæller at den "vestlige teori" omkring at olie er et biologisk affaldsprodukt fra fortiden som vi kan løbe tør for er forkert !

De har i Rusland siden 50'erne boret efter olie efter en anden teori om at olien opstår fra undergrunden og er et stof som bliver fremstillet og skubbet op fra undergrunden. I dag er Rusland et af de største olie lande!

Teorien om olien som biologisk produkt gavner olie lande i kraft af at det understøtter dem i at tag en højere pris for den olie de laver, hvis der bliver mindre og mindre af den skal du jo betale mere og mere... hvis teorien om at olien ikke er et biologisk produkt holder så kan vi ikke løbe tør...

Læs den og tænk lidt over det!
Det har enorme konsekvenser for verden...

En tanke som bliver forstyret hos mig er f.eks. at global opvarmning er en selvf. hvis man ser på at millioner af års skove har opfanget co2 og lagret dem i jorden i olien og vi brænder den op på en 100 år så det hele popper ud i atmosfæren, det skal jo medføre skidt. Men hvis olien blot er noget der produceres af undergrunden og skubbes op igennem jordskorpen... hva så...

Jeg er forundret over ikke at have hørt mere om sagen i de danske medier.

Publiceret kl. 02:34, der er 0 kommentarer

http://beringsgade.wep.dk

28 september 2007 # 07:15

Jeg fik rekommenderet http://dinhost.net/ af en kollega. Det passede med at jeg havde lyst til at flække en hjemmeside sammen til min ejerforening. Jeg har lavet nogle flotte andelsvedtægter som jeg jo gerne vil sikre mig at folk kan hente online, det kræver en hjemmeside de kan søge på.

http://beringsgade.wep.dk

Da jeg ikke rigtig ville betale for noget af det som passede http://dinhost.net/ fint ind ;)

Så efter en 2 timers indsats er der nu hjemmeside og indhold kørende helt uden at have punget en krone ud af lommen. Jeg valgte at basere siden på dokuwiki som tilbyder at lagre indholdet på fil drevet, derved er det muligt at tag backup via ftp skulle jeg havde lyst til at tag backup.

Cujo's til webmasteren på dinhost.net :)
Siden kan opleves som langsom men det betyder ikke noget for dette behov.

Publiceret kl. 07:15, der er 0 kommentarer

Mekanisk fejl på Diesel stander

10 september 2007 # 16:41

Kuwait Petroleum (Danmark) A/S
Banevænget 13, DK-3460 Birkerød. Telefon: 8020 8888, Telefax: 8030 3024
Internet: www.Q8.dk, CVR-nr. 61 08 29 13

Q8 Kundeservice

Kære Jan Hebnes

Tak for din henvendelse.

Q8 Kundeservice har registreret din henvendelse den 10. september 2007 16:40. Det er vores mål at have svaret dig inden den 11. september 2007 16:00.

Har du spørgsmål som haster er du altid velkommen til at kontakte Q8 Kundeservice hele døgnet på telefon 80 20 88 88.

Med venlig hilsen
Kuwait Petroleum (Danmark) A/S

Q8 Kundeservice

Din henvendelse er registreret således:


Modtager Kundeservice
Dit navn Jan Hebnes
Din adresse Berings gade 28 2th
Dit postnummer 2630
Dit telefonnr. 24250682
Din e-mail jan hebnes dk
Evt. kundenummer
Emne Mekanisk fejl på Diesel stander
Besked
I Fredags omkring kl 12 skulle jeg tanke på jeres tank i 4683 rønnede,
http://www.krak.dk/Firma/Kort.aspx?Query=tank+station&Area=r%c3%b8nnede&Knr=6430025&BackLink=UXVlcnk9dGFuaytzdGF0aW9uJkFyZWE9ciV1MDBmOG5uZWRl

Her følger en hændelses rapport fra begivenheden:

Da jeg tog hanen fra standeren og vendt mig mod min bil begyndt den at sprøjte uden at jeg havde betjent "aftrækkeren" (kender ikke den korrekte betegnelse). Jeg stak hanen tilbage i standeren så hurtigt som overhovedet muligt men på vejen havde den sprøjtet hele siden af min bil til inklusiv passager siden som stod med åbent vindue. Desuden var en ikke ubetydelig mængde kommet på jorden.

Da jeg undersøgte håndtaget fandt jeg at den mekanisme som kan benyttes til at holde "aftrækkeren" inde når man tanker havde været slået til mens den stod i standeren, så da jeg tog den ud og ikke rørte ved "aftrækkeren" så har den stået klar til at pumpe.

Det anser jeg som en mekaniske fejl på jeres stander og jeg vil høre hvorledes i forholder jer til ovenstående.

Det kan nævnes at jeg har brugt hele weekenden på at rense min bil til bedste evne, har passager sædet ude og har benyttet tæpperenser i rigtig mange omgange. Jeg kunne ikke finde nogen åbne firmaer som kunne klare opgaven med så kort varsel. Umiddelbart tror jeg at interiøret er reddet men er bange for at selve sædet må skiftes da dieslen er trængt ind i skummet i sædet. Det er en Peugeot 206 fra 2001.

Hilsen

Jan Hebnes
Berings gade 28 2th
2630 Taastrup

24250682

Publiceret kl. 16:41, der er 0 kommentarer




» Tidligere indlæg

RSS
» Arkiv
Powered by Blogger (Min Profil)