» root » Jan Hebnes - Journal

26 september 2005 # 12:35

Jeg har fået aben med at stå for turneringen i battlefield 2 til netbyte.dk, jeg har i længere tid haft forskellige grafik problemer i BF2 når jeg har spillet på servere med mange spillere. Så sad jeg her til aften og spillede med biffins|Harle og måtte giv op da jeg havde langt under 15fps. Man finder FPS i battlefield 2 ved at skrive ½ for consollen og så renderer.drawfps 1

Så blev der kigget på drivers… det viste sig at jeg har fuldstændigt efterladt mine drivers til støvmiderne idet at jeg havde catalyst 4.8 installeret fra 09.09.2004, dengang jeg købte gfx kortet !… Så nu er version 5.9 installeret og jeg tweakede også lige min bios så jeg har enabled AGP fast write og har sat min aperture size op fra 64mb til 128mb.

Alt det har betydet væsentligt forbedret ydelse i Battlefield, senere på aftenen spillede jeg condor, det kører jeg i 1800×1400, det har kørt flydende og lækkert, det viste sig at kunne køre endnu mere flydende.

Note to self, det er ok at opgradere drivere… Producenter kan ikke finde ud af at lave det rigtigt første gang.


Publiceret kl. 12:35, der er 0 kommentarer

Condor - Input setup

Der er kommet nogle nye piloter ind i condor, der er også noget artikel på vej til flyv !
Det er kanon, her er lidt setup > input”>inspiration til opsætning af input.

Til dem som ikke har set dem så er her et par screenshots af condorsoaring.


Publiceret kl. 12:14, der er 0 kommentarer

Omskoling til DuoDiscus

25 september 2005 # 12:13

Så blev jeg omskolet til DuoDiscus !

DuoDiscus OY-RRX

Det var skønt, Torben tog mig igennem processen og hoppede så af efter 3 starter uden problemer. Motor proceduren er nogenlunde enkel, men det er netop derfor man altid skal bruge tjeklisten, følelsen af at have husket det hele er jo ikke altid det samme som at have husket det hele.

Man skal især være påpasselig med at holde farten når man starter motoren og sørge for at der er et grønt tjek lys der lyser når man tager motoren ind. Så er resten som det skal være.

Duo'er set i luften ved SM2005 del1 På den 4 obligatorisk sad jeg alene i, selv om der var 0 termik lykkedes det mig at rodde lidt rundt i gryden og holde den kørerne i hele 11 min. På min 5 tog jeg den op, igen med tomt bagsæde for lige at prøve motor proceduren alene. Det kørte efter bogen så det var jeg tilfreds med. Så passede det så fint at der var en masse passager ture som stod på vent, så jeg nåede yderligere 5 ture den dag. Glimrende flyver, man skulle jo næsten have 2 af dem i klubben.


Publiceret kl. 12:13, der er 0 kommentarer

20 september 2005 # 12:09

Jeg har fået ny IBM T42 bærebar på arbejdet og har kæmpet i en uge med at få den til at vise noget ordentligt på min FW900 (24″ widescreen)

Selv med nyeste drivere vil den kun vise 4:3 opløsninger.

Det var så indtil jeg fandt frem til PowerStrip 3.61. Med den kan jeg smide næsten alt ud af skærm udgangen og det er nu lykkedes mig at køre i 16:9, nærmere bestem 1.52:1 som er den helt rigtige ratio !

Så det er nu endnu bedre end på min stationære hvad angår ratio. Den kører nu i en behagelig 1600×1050 !


Publiceret kl. 12:09, der er 0 kommentarer

Battlefield 2 Server / Logs

17 september 2005 # 12:39

We have to get stats for netbyte.dk, We searched and searched, found nothing… we hacked the python scripts an came to fragalyser.py we got around to hacking it up so that we godt stats running, now we needed a parser for the logs, we searched for the fragalyser.py on google and we came across exactly what we had been searching for in the first place! Damn that was hard to find among all the “official” stat results from google.

BF2STATS
http://www.bighamster.de

It gives you everything, a nice patch for the .py and a perl script for dumping stats into mysql AND a nice php site with the results, anyone searching for bf2stats for there LAN contests, this is what you need!


Publiceret kl. 12:39, der er 0 kommentarer

biffins|Jan

15 september 2005 # 10:50

Nu er jeg sku kommet til at join en klan igen, sidste jeg gjorde det spillede jeg Tribes2 som {ZORN}Angel[Jan] i næsten 4 år. {ZORN} findes stadigt og er den ældste Tribes klan af alle. Tribes:Vengence var ikke en god nok efterfølger til Tribes2 og det førte til en del der stoppede.

Nu giver jeg mig i kast med Battlefield2 med Biffin’s Bridge. Det er Harle, fra arbejdet, som lokkede.


Publiceret kl. 10:50, der er 0 kommentarer

Hurricane Katrina

12 september 2005 # 12:48


Publiceret kl. 12:48, der er 0 kommentarer

En blondine kommer ind på et bankkontor i Oslo og beder om at få et lån.

Hun siger at hun skal sydpå i Europa på forretningsrejse i to uger, og er nødt til at låne 5.000 kroner. Bankmanden siger at han behøver en form for sikkerhed for lånet. Blondinen gi´r ham da nøglerne til en splinter ny Mercedes som står parkeret på gaden udenfor banken. Dette fungerer fint og banken accepterer bilen som sikkerhed for lånet. Bankmanden og de andre i banken får sig alle en god latter på blondinens bekostning, som bruger en Benz’ til 1.8 millioner som sikkerhed for et lån på 5.000 kroner. Han kører så bilen ned i bankens garage og parkerer den der. To uger senere kommer blondinen igen og betaler de 5.000 plus rente 31 kroner tilbage.
Bankmanden
siger til blondinen: “Vi er meget glade for at De ville låne hos os, men vi er alle en smule forvirret… Mens De var borte tjekkede vi Dem og opdagede, at De er multimillionær. Det, som forvirrer os er, at De behøvede at låne 5.000 kroner?” Blondinen svarer: “Hvor ellers i Oslo kan jeg parkere min bil i to uger for 31 kroner?!”

Publiceret kl. 12:45, der er 0 kommentarer

mcbyte.dk

McByte har fået lavet sig en ny side efter at hans ellers ringe host cliche afslørede at deres backup af websites kun omfattede systemfiler. For at prøve noget nyt vælger jeg at kommentere på hans site igennem mit site

Style er helt fin, som der altid forventes af et Mcbyte projekt. Overskrifterne og farve valget gør sig rigtigt godt.

Navigation fungere også godt, det tog mig dog et ekstra kig at opdage at der kommer en sekundær menu til højre for hovedmenuen.

Datalogi rapporter har en fin disclaimer, men jeg tænkt på om der måske var en creativecommons licens der kunne bruges ?

URI struktur er det eneste sted jeg liige bliver nødt til at sætte en finger på, tiden er løbet fra “default.asp?id=1” og som det siges Cool URIs don’t change. Et forslag til en løsning er at benytte 404 fejl handleren på samme måde som Apache bruger url rewrite. Det kræver dog at udbyderen tillader dynamiske fejlsider.


404.php eksempel
Fra et projekt jeg lige har lavet, henter det man skriver efter slash og bruger som parameter til index siden som tager imod title parametret.

$title = ereg_replace(”^/”, “”, getenv(”REQUEST_URI”));
header(’HTTP/1.0 200 OK’);
header(”Location: index.php”
. ($title!=”"
? “?title=$title”
: “”));
?>

404.asp eksempel
I dette eksempel benytter jeg filsystemet til at validere om siden skal findes og til at angiv “id” til indholdsdataen. Vil man lave samme trick som overstående skal man have fat i Response.AddHeader for at tilføje parametre.Det stammer fra et projekt lavet i 2002.

‘/*******************************************/
‘ Title: Default and 404 page
‘ Author: jan.hebnes@gmail.com
‘ Date: 2002-04-26

‘ Purpose:
‘ By using this page as a 404 error handler we can build a
‘ very large site structur. The directory structure determines
‘ if the Content should be shown or the request actually was a 404 ..
‘/*******************************************/

Option Explicit

Dim szQuery, szHostName, szUrlName, szUrlPath, szMappedPath, bAccess, oFM

szQuery = Request.ServerVariables(”Query_String”)
szHostName = Request.ServerVariables(”SERVER_NAME”)
szUrlPath = mid(szQuery,inStr(szQuery,szHostName)+len(szHostName))
szMappedPath = “”
if len(szUrlPath) > 0 then
Set oFM = Server.CreateObject(“Scripting.FileSystemObject”
)
bAccess = oFM.FolderExists(Server.MapPath(szUrlPath) & “\”)
Set oFM = Nothing
end if
%>

if len(szUrlPath) > 0 and not bAccess then
‘ a regular 404 error
Response.write(”404 - Page not found”)
else
header
if len(szUrlPath) > 0 and bAccess then
content(szUrlPath)
else
content(”root”)
end if
footer
end if
%>

Publiceret kl. 12:37, der er 0 kommentarer




» Tidligere indlæg

RSS
» Arkiv
Powered by Blogger (Min Profil)