» root » Jan Hebnes - Journal

Beretning fra Riviera tour 2009

02 september 2009 # 14:02

Så fik vi endeligt færdig redigeret vores beretning fra sommerferien, 20 dage i sol og varme. Det blev en fantastisk tur!

Beretning fra Riviera tour 2009

Etiketter: ,


Publiceret kl. 14:02, der er 0 kommentarer

Svæveflyveferie i Sisteron, marts 2007

17 november 2007 # 01:49

Nu hvor vintersæsonen har taget godt fat skal der nogen gode historier til for at holde os varme. I starten af sidste år havde Ulrik og jeg valgt at tyvstarte flyvesæsonen med et brag ved at tag ned til provence.

"Ecole de Montagne" - Sisteron 2007 »

Etiketter: , ,


Publiceret kl. 01:49, der er 0 kommentarer

Librivox.org

01 juli 2007 # 04:47

På meget lange køreture er der ikke noget bedre end lydbøger til at få tiden til at forsvinde med noget fornuftigt.

Jeg har dyrket det sidste år på min køretur til Polen og gjorde det igen i år !

Kan varmt anbefale Jules Verne, jeg endte med at komme frem før bogen var færdigt og valgt at lige sætte mig lidt i bilen for at høre den færdig, den var kun 20min fra at blive færdig. Det er en fantastisk bog !

http://librivox.org/a-journey-to-the-interior-of-the-earth-by-jules-verne/

Librivox.org er et projekt som forsøger at samle alle bøger som er gået over til public domain, man kan melde sig som frivillig til forskellige bogprojekter og læse et par kapitler. Det er sådan de får bøgerne lavet som lydbøger, det er kanon fortællere som har meldte sig.

Så huske det, når man kører langt, tag en god klassisk bog med. Du slipper også for at sidde og bliver farligt træt om natten da historien er så spændende at du bliver hængende ved dine fulde fem.

Etiketter:


Publiceret kl. 04:47, der er 0 kommentarer

Sisteron 2007 - Træning

16 januar 2007 # 00:18

Den 24. Marts tager jeg afsted til Alperne i Frankrig nærmere bestemt Sisteron. For at gøre mig fortrolig med området har jeg planer om at benytte Condor intensivt, der er lavet en bane som har området i en meget detaljeret model og det gør det yderst relevant at få nogle flyvetimer foran computeren inden man tager derned. Derved håber jeg at spare noget timers flyvning i dalen og hurtigere bevæge mig ind i Alperne, som jo er grunden til at jeg tager derned.

Jeg har fået hooket min PDA op til maskinen og har fået Provence med alle dets vendepunkter lagt ned på min Seeyou Mobil. Min første tur fandt jeg på http://condor.ephemeride.com/showtask/0/?id=96 (Condor Tasks Database) og startede fra St Crépin, jeg udvidede den så den sluttede i Sisteron, så jeg kunne lære området at kende fra Nord, så nu har jeg været forbi Gap og forbi den meget store sø deroppe, og jeg glæder virkelig meget til at få set området i virkeligheden, det må være et fantastiskt syn fra luften.

Min track lægger jeg ude på nettet i tilfælde af at jeg bliver vild og laver et Condor trænings "program" til Provence området. http://condor.ephemeride.com/besttimes/0/?id=96#

Etiketter: , ,


Publiceret kl. 00:18, der er 0 kommentarer




» Tidligere indlæg

RSS
» Arkiv
Powered by Blogger (Min Profil)